Krõbeda kattega rabarbrimuffinid

Taigen: 200 g nisujahu 
100 g Fairtrade demerara suhkrut
noaotsaga soola
1 tl küpsetuspulbrit
2 muna
100 ml rapsiõli
100 ml piima
300 g rabarbrit

Kate: 70 g Fairtrade demerara suhkrut
30 g nisujahu
1 tl kaneeli
35 g võid

Sega omavahel kuivad ained: Jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber. Klopi munad lahti, lisa õli ja piim. Sega õrnalt kuivainetega. Lõpuks sega ettevaatlikult taigna sisse tükeldatud rabarber. Täida muffinivormid ääreni. Katte tegemiseks lõika või väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel suhkur, jahu ja kaneel ning mudi koos võitükkidega sõrmede vahel peenikeseks puruks. Pudista kate muffinitele. Küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit.

 

Mari-Liis Ilover, siitnurgastjasealtnurgast.blogspot.com